Workshops

Hier vind je een overzicht van alle workshops die Breien en Zo aanbied. Staat er een bepaalde workshop niet vermeld? Maar die u wel graag wilt volgen? Neem dan contact op (Minimaal 3 deelnemers)

Aanmelden voor een workshop kan per mail. ‘info@breien-en-zo.nl’ Onder vermelding van de workshop. Of u kunt zich aanmelden in de winkel.

De workshops gaan uitsluitend door als er 3 aanmeldingen zijn. Meld u zich aan via de mail dan krijgt u een bevestiging en verzoek tot aanbetaling van €15,00. Deze is pas definitief na deze betaling.

Inschrijven kan tot 2 dagen voor de gekozen workshop, bij annulering door te weinig deelnemers word dit zsm bekend gemaakt en de aanbetaling terug gestort.

 

 

* * Vrijdag 20 januari om 14.00 uur:     * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Workshop Tunisch haken 

Tunisch haken wordt ook wel het breiend haken genoemd, dit omdat je steken verzameld op een lange tunische haaknaald die je dan weer ophaakt tot je 1 steek overhoud. In deze workshop leert Regien je de basis en kun je een begin maken met een sjaal te haken. Het is wel nodig een beetje haakervaring te hebben. Kosten zijn €35,00 en dat is inclusief 1 bol Novita en tunische haaknaald van Knitpro. Koffie en thee is er ook volop.

 

 

Workshops Naantje Knit

FB_IMG_1575644343436.jpg

Nana

Nana Seijlhouwer, ook wel bekend als NaantjeKnit, is een ontwerpster van breipatronen die sinds 2016 bij Breien en Zo diverse workshops geeft. Vooral bekend om haar prachtige omslagdoeken welk ook in het recentelijk uitgebracht  patronenboek” Kwartet” staan. De workshops zijn via de webshop van NaantjeKnit te reserveren.

 

Klik hier om te reserveren voor de workshops van Nana

 

 

Workshop Yvonne

WhatsApp Image 2021-11-02 at 14.56.55

Zondag 15 januari en 12 februari om 10.30 uur:

Workshop sokkenbreien op een rondbreinaald vanaf de teen en 2 sokken tegelijkertijd.

De workshop is inclusief 1 bol sokkenwol en exclusief (rond)breinaald nr 2,5. Deze is in de winkel te koop. De kosten zijn € 58,50. Breiervaring is gewenst.

Koffie en thee is aanwezig.