Workshops

Hier vind je een overzicht van alle workshops die Breien en Zo aanbied. Staat er een bepaalde workshop niet vermeld? Maar die u wel graag wilt volgen? Neem dan contact op (Minimaal 2 deelnemers)

Aanmelden voor een workshop kan per mail. ‘info@breien-en-zo.nl’ Onder vermelding van de workshop. Of u kunt zich aanmelden in de winkel.

De workshops gaan uitsluitend door als er 3 aanmeldingen zijn. Meld u zich aan via de mail dan krijgt u een bevestiging en verzoek tot aanbetaling van €15,00. Deze is pas definitief na deze betaling.

Inschrijven kan tot en met de maandag voor de gekozen workshop, bij annulering door te weinig deelnemers word dit dinsdags bekend gemaakt en de aanbetaling terug gestort.

 

 

 

* * Vrijdag 14 oktober om 14.00 uur:     * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Workshop Granny’s Sqares haken met Regien, je leert ook kleurwisselingen maken.

De kosten zijn €29,95 en incusief 3 kleuren Catona katoen en exclusief een haaknaald nr 2,5/3 welke in de winkel te koop is. Het is wel nodig iets van haakervaring te hebben. 

 

 

Workshops Naantje Knit

FB_IMG_1575644343436.jpg

Nana

Nana Seijlhouwer, ook wel bekend als NaantjeKnit, is een ontwerpster van breipatronen die sinds 2016 bij Breien en Zo diverse workshops geeft. Vooral bekend om haar prachtige omslagdoeken welk ook in het recentelijk uitgebracht  patronenboek” Kwartet” staan. De workshops zijn via de webshop van NaantjeKnit te reserveren.

 

Klik hier om te reserveren voor de workshops van Nana

 

 

Workshop Yvonne

WhatsApp Image 2021-11-02 at 14.56.55

Zondag 2 en 30 oktober om 10.30 uur:

Workshop 2 sokken tegelijkertijd breien met een rondbreinaald.

Deze workshop wordt in 2 delen gegeven, eerste deel behandeld het opzetten van de 2 sokken en de teenvorming. De voeten breien is dan huiswerk en in de 2e les wordt de hiel uitgelegd. De rondbreinaald (2,5-3 mm /100 cm) is eventueel ter plekke te koop.

De kosten voor deze cursus zijn €58,50 en dat is incl 100 gr bol verlopende sokkenwol van Opal, RicoDesign of Borgo. Voor handgeverfde of merinograrens wordt een bijbetaling gevraagd. Brei-ervaring is wel nodig. Koffie en thee aanwezig 

Zondag 20 november om 10.30 uur:

Workshop Brioche breien in uni en in 2 kleuren.

De workshop is inclusief 2 bollen wol “Lima” in verschillende kleuren en exclusief (rond)breinaalden nr 4,5/5. De kosten zijn € 38,95. Bij voldoende interesse wordt er een vervolg-workshop gegeven over meerderen en minderen in Brioche. Koffie en thee ook aanwezig.