Workshops

Hier vind je een overzicht van alle workshops die Breien en Zo aanbied. Staat er een bepaalde workshop niet vermeld? Maar die u wel graag wilt volgen? Neem dan contact op (Minimaal 2 deelnemers)

Aanmelden voor een workshop kan per mail. ‘info@breien-en-zo.nl’ Onder vermelding van de workshop. Of u kunt zich aanmelden in de winkel.

De workshops gaan uitsluitend door als er 3 aanmeldingen zijn. Meld u zich aan via de mail dan krijgt u een bevestiging en verzoek tot aanbetaling van €15,00. Deze is pas definitief na deze betaling.

Inschrijven kan tot en met de maandag voor de gekozen workshop, bij annulering door te weinig deelnemers word dit dinsdags bekend gemaakt en de aanbetaling terug gestort.

 

Workshops Naantje Knit

FB_IMG_1575644343436.jpg

Nana

Nana Seijlhouwer, ook wel bekend als NaantjeKnit, is een ontwerpster van breipatronen die sinds 2016 bij Breien en Zo diverse workshops geeft. Vooral bekend om haar prachtige omslagdoeken welk ook in het recentelijk uitgebracht  patronenboek” Kwartet” staan. De workshops zijn via de webshop van NaantjeKnit te reserveren.

 

Klik hier om te reserveren voor de workshops van Nana

 

 

Workshop Yvonne

WhatsApp Image 2021-11-02 at 14.56.55

Yvonne

Yvonne geeft bij Breien en Zo verschillende workshops. 

Door de carona maatregelen kon helaas de sokkencursus in januari niet doorgaan, deze wordt naar later verplaatst.

De eerst volgende workshop is Mozaiek breien…en omdat het toch leuk is iets nuttigs te maken beginnen we aan beenwarmers. Zondag 13 februari begint de workshop om 10.30 uur tot 12.30 uur en is incl. de wol voor 1 beenwarmer.

Kosten zijn €39,95  voor de workshop, koffie en thee

Verdere info en opgeven kan in de winkel.