Workshops

Hier vind je een overzicht van alle workshops die Breien en Zo aanbied. Staat er een bepaalde workshop niet vermeld? Maar die u wel graag wilt volgen? Neem dan contact op (Minimaal 2 deelnemers)

Aanmelden voor een workshop kan per mail. ‘info@breien-en-zo.nl’ Onder vermelding van de workshop. Of u kunt zich aanmelden in de winkel.

De workshops gaan uitsluitend door als er 3 aanmeldingen zijn. Meld u zich aan via de mail dan krijgt u een bevestiging en verzoek tot aanbetaling van €15,00. Deze is pas definitief na deze betaling.

Inschrijven kan tot en met de maandag voor de gekozen workshop, bij annulering door te weinig deelnemers word dit dinsdags bekend gemaakt en de aanbetaling terug gestort.

 

Workshops Naantje Knit

FB_IMG_1575644343436.jpg

Nana

Nana Seijlhouwer, ook wel bekend als NaantjeKnit, is een ontwerpster van breipatronen die sinds 2016 bij Breien en Zo diverse workshops geeft. Vooral bekend om haar prachtige omslagdoeken welk ook in het recentelijk uitgebracht  patronenboek” Kwartet” staan. De workshops zijn via de webshop van NaantjeKnit te reserveren.

 

Klik hier om te reserveren voor de workshops van Nana

 

 

Workshop Yvonne

WhatsApp Image 2021-11-02 at 14.56.55

Yvonne

Heel blij ben ik dat Yvonne bij Breien en Zo verschillende workshops gaat geven. 

De eerstvolgende is op zondag 14 november, dan wordt er les gegeven in het breien van een muts met de ”magic loop” methode. De workshop begint om 10.30 uur en duurt ongeveer 2 uur met uitloop. De kosten hiervoor zijn 42,50 euro en dit is inclusief de wol maar exclusief een rondbreinaald 7 mm en 80 cm lang. De workshop gaat door bij een min. aantal deelnemers van 4 en een max van 5/6.

Opgeven kan in de winkel of via: info@breien-en-zo.nl

 

Zondag 12 december geeft Yvonne een workshop “kerstballen breien” . Meer info binnenkort.